Cautare

1756 de rezultate pentru "boxeri medaliati olt 2002 sc alro slatina olt" (4.28 secunde)
In perioada 2002-2003 fratii Ioan si Viorel Micula au achizitionat, in urma unor licitatii - despre a caror legalitate s-a discutat foarte mult la vremea respectiva - 12 hoteluri in statiunile Mamaia (complexul Unirea, Patria si National) si Neptun- Olimp (hotelurile Banat, Romanta, Craiova, Slatina, Caraiman, Prahova, Terra, Balea si Clabucet).
Dupa doua deja celebre "bai de multime", una la Solotvino (Slatina), in Maramuresul istoric aflat astazi in posesia Ucrainei, iar cealalta la Ambasada Romaniei din Chisinau, presedintele a anuntat, in stilul sau inconfundabil, al omului care rezolva totul, ca in doua saptamani problemele fratilor din afara granitelor tarii referitoare la acordarea rapida a vizelor si la redobandirea cetateniei romane se vor rezolva.
Patru ajutoare de urgenta pentru tot atâtea familii din Olt în valoare totala de 3.100 de lei au fost aprobate, luna aceasta, prin horarâre de guvern.
Patru ajutoare de urgenta pentru tot atâtea familii din Olt în valoare totala de 3.100 de lei au fost aprobate, luna aceasta, prin horarâre de guvern.
DJ 643A - 10 kilometri, de la Velesti pana la limita cu judetul Olt.
Lucrarile de reabilitare drum si retele la strazile Targoviste, Aliman, Piatra Olt, Campeanu Ilie si Dragomiresti abia au inceput, se vor finaliza pana la sfarsitul lui august . Pe strazile Grindu, Slatina si Drumul mic intre vii lucrarile vor incepe pe 1 august 2013.
Senatorul PSD de Olt, Rodica Stanoiu (foto), s-a exprimat ieri la Slatina in favoarea recunoasterii initiatorilor unor proiecte legislative ale dreptului de autor, ceea ce ar impiedica preluarea ideilor de catre alti parlamentari.
2 din Olt, motiv pentru care prerogativele sale au fost preluate, temporar, de viceprimarul Marian Radulescu. Comuna Ganeasa a ramas fara primar la inceputul lunii noiembrie, cand Marin Neremza a decis sa-si schimbe domiciliul, mutandu-se la Slatina.
Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, se va afla astazi in judetul Olt pentru a-l sustine pe candidatul PD-L la functia de primar la Ganeasa. ... Înainte de intalnirile electorale de la Ganeasa, presedintele Camerei Deputatilor va sustine o conferinta de presa la Slatina.
La intrarea in Scornicesti dinspre Slatina, o placuta indicatoare, cu sageata spre dreapta, arata ca, la sase kilometri, se afla casa natala a lui Nicolae Ceausescu. ... Emil Barbulescu a fost comandantul Militiei si Securitatii din Olt pana in 1989, dupa care a fost arestat si inchis pentru opt luni.
Otilia Chirita - pentru functia de prim-procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Olt (7,82), Laura Mihaela Sarcina - Parchetul de pe langa Judecatoria Targu Jiu (7,74), Stefania Chelu - Parchetul de pe langa Judecatoria Strehaia (8,12) si Lavinia Mariana Ilie - Parchetul de pe langa Judecatoria Targu Carbunesti (8,39).
Radu Moldovan - Bistrita-Nasaud Liviu Dragnea - Teleorman Adrian Tutuianu - Dambovita Ion Calea - Valcea Paul Stanescu - Olt Ion Prioteasa - Dolj Ion Calinoiu - Gorj Adrian Duicu - Mehedinti Vasile Mihalachi - Vaslui Nicolae Bacalbasa - Galati Nicusor Constantinescu - Constanta Silvian Ciuperca - Ialomita Bunea Stancu - Braila Marian Oprisan - Vrancea Dragos Benea - Bacau Catalin Nechifor - Suceava Tiberiu Marc - Salaj Constantin Nicolescu sau Florin Tecau - Arges Mircea Cosma - Prahova Judetele Neamt si Buzau au ramas in discutie pana joi, urmand sa se ia o decizie.
Suceava, Bacau, Vaslui, Vrancea, Galati, Braila, Tulcea, Ialomita, Constanta, Prahova, Dambovita, Arges, Teleorman, Olt, Valcea, Sibiu, Gorj, Dolj, Mehedinti, Timis, Salaj si Bistrita-Nasaud.
Cei interesati sa afle ce s-a intamplat in dosarele aflate pe rolul Judecatoriilor Craiova, Slatina, Turnu Severin si Targu Jiu, al Tribunalelor Dolj, Gorj, Olt, Mehedinti si al Curtii de Apel Craiova vor putea suna la numarul de telefon 0351.403.100 (numar cu tarif normal, apartinand retelei RDS), apelabil atat de pe fix, cat si de pe mobil, pentru a obtine informatiile dorite.
In ultimele zile, in Spitalul Judetean Slatina au inceput sa circule fel si fel de zvonuri legate de faptul ca este posibil ca personalul sa nu mai primeasca tichete de masa.
Organizatorii au dat vina pe vreme, vazand cati participanti a adunat "Bursa locurilor de munca pentru absolventi", organizata vineri la Slatina, Caracal, Bals si Corabia.
Clientii CEZ din Olt si din tot sudul tarii au suferit zilele acestea o adevarata batjocura, fiind amenintati prin scrisori emise de companie ca vor fi debransati de la reteaua electrica daca nu platesc facturi restante pe care, de fapt, le-au platit.Zilele trecute, fostele casierii din Slatina ale Electrica Oltenia, transformate în puncte de relatii cu clientii ale CEZ Vânzare, au fost pline de oameni nervosi si nedreptatiti, învoiti de la serviciu sau pensionari si bolnavi, care au venit sa faca dovada ca au platit facturile, pentru a nu fi debransati.
Traseul proiectat ocoleste o zona nou-construita (cartierul Magnolia - n.r.) si se continua printr-un pasaj denivelat ce trece peste o cale ferata neelectrificata, Craiova - Slatina - Piatra Olt.
Traseul proiectat ocoleste o zona nou-construita (cartierul Magnolia - n.r.) si se continua printr-un pasaj denivelat ce trece peste o cale ferata neelectrificata, Craiova - Slatina - Piatra Olt.
Traseul proiectat ocoleste o zona nou-construita (cartierul Magnolia - n.r.) si se continua printr-un pasaj denivelat ce trece peste o cale ferata neelectrificata, Craiova - Slatina - Piatra Olt.
google-analytics.com